Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Mosilor Bucuresti

850 m2, 2/2, an constructie: 1926

7.000 € / luna

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2015

Cladire compusa din subsol 2, subsol 1, parter, etaj 1, etaj 2 suprafata totala 850 mp. Subsolul 2 are sructura metalica, pereti cu o grosime de peste 75 cm ideal pentru tezaur sau depozitare obiecte pretioase.Parterul are 10 camere, 2 vestibule, 3 wc-uri si un oficiu, bucatarie, trei intrari. Etajul 1 are 10 camere, trei vestibule, doua wc-uri si un dus. Etajul 2 are 10 camere,trei vestibule, doua oficii, trei grupuri sanitare,doua wc–uri si un dus. Spatiul ideal pentru sediul si birourile unei banci. 

Detalii imobil

Incaperi 30
Strada Fainari
Suprafata 850 m2
Structura 2/2
An constructie 1926

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..