Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Lacul Tei Bucuresti

55 m2, 5/1

280 € / luna

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2015

Ofer spre inchiriere apartament 2 camere zona Lacul Tei (foarte aproape de ambele parcuri - Parcul Circului si Parcul Tei), etaj 5/10,  mobilat si utilat, acces stradal, bloc anvelopat si scara ingrijita. Apartamentul este transformat in 2 camere decomandate.

Detalii imobil apartament 2 camere Lacul Tei Bucuresti

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Lacul Tei
Suprafata 55 m2
Etaj 5/1
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..