Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 3 camere 1 Mai Bucuresti

72 m2, 4/8

480 € / luna

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2015

Se ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere, semidecomandate, 72 mp. utili, etaj 4/ 8, situat intr-un bloc constructie 1984, reabilitat termic, ascensor renovat, in zona intersectiei Miciurin.  

Zona central-nord, zona exceptionala apropiere parcuri Herastrau, Kiseleff, Barbu Delavrancea. Imediat  Mega Image, P-ta 1 Mai, P-ta Victoriei, P-ta Domenii. Acces facil catre Centru Magheru, Calea Victoriei, autostrada A1 si zona de nord de birouri, aeroport si DN1.

Civilizat si confortabil, mobilat si utilat, prospart zugravit, parchet masiv paltin, mozaic venetian, gresie si faianta,geam termopan, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane inchise, aer conditionat.

Situat in proximitatea mijloacelor de transport in comun si a supermarketurilor, la 7 minute de mers pe jos de Parcul Herastrau si 15 minute de Piata Victoriei, pozitie excelenta ferit de praful si zgomotul bulevardului.  Pret chirie lunara : 480 Euro negociabil.

Detalii imobil apartament 3 camere 1 Mai Bucuresti

Garantie 480 €
Camere 3
Strada Cluj
Suprafata 72 m2
Etaj 4/8
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..