Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Pache Protopopescu Bucuresti

190 m2, P+1, an constructie: 1938

215.000 €

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2015
Rata credit de la 5,854 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Scoala Iancului – Matei Voievod 4 camere in vila si curte individuala

Particular, vand apartament in vila (D+P+1+M), 4 camere si curte individuala (100 mp), zona Scoala Iancului – Matei Voievod.

Proprietea care se vinde este desfasurata pe demisol, etaj 1 si mansarda si are o  suprafata utila totala de 199.78 mp, dispunand de 4 bai, 2 bucatarii si 3 balcoane.  Apartamentul de la etajul 1 apartine in totalitate vanzatorului si are doua usi de acces separate.

Compartimentarea excelenta a acestei proprietati si accesul facil in si din apartament catre mansarda  si curtea individuala fac posibil atat traiul in comun cat si separat pentru o familie cu mai multe generatii care doreste sa fie tot timpul impreuna dar si separat, atunci cand este cazul.

Proprietatea este locuibila imediat, renovarea a fost facuta recent, pastrandu-se stilul si detaliile arhitectonice initiale (neoromanesc) ale imobilului atat la fatada (ferestre de lemn, vitralii autentice, textura tencuiala, zugraveala, ancadramente si ornamente originale, usi din lemn masiv etc) cat si la acoperis (tigla solzi ceramica) precum si pavajul curtii (piatra cubica).

Imobilul nu a fost nationalizat vreodata si nici nu a fost cumparat cu legea 112, existand o situatie juridica foarte clara, precum si toate documentele de proprietate de la fostii detinatori, atat pentru imobil cat si titlul de proprietate pe teren.

Pretul este usor negociabil si se poate vinde mobilat complet. Vizionarea se poate face cu programare. 

Detalii imobil casa 4 camere Pache Protopopescu Bucuresti

Camere 4
Strada Matei Voievod
Suprafata 190 m2
Structura P+1
Bai 4
Suprafata teren 100 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1938
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..