Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament Compozitorilor Bucuresti

32 m2, parter/9, an constructie: 1980

33.000 €

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2015
Rata credit de la 899 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand garsoniera in Drumul Taberei, la 3 minute de mijloace de transport in comun, Parc si P-ta Moghioros, Auchan, Kaufland, Billa.
Garsoniera este situata pe Str.Aleea Valea Prahovei, la p/9 al unui bloc de garsoniere, retras in planul 2 de blocuri, ferit de zgomotul din bulevardul 1 Mai.
Este semidecomandata, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, apometre, instalatia sanitara schimbata, balcon, acces uscatorie. Locuri de parcare la liber, zona verde si linistita.

Detalii imobil apartament Compozitorilor Bucuresti

Camere 1
Strada Aleea Valea Prhovei
Suprafata 32 m2
Etaj parter/9
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..