Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 3 camere Berceni Bucuresti

75 m2, 4/10, an constructie: 1970

300 € / luna

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2015

Inchiriez apartament 3 camere, bucatarie utilata, camerele sunt nemobilate. masina de spalat, AC.

Parchet in sufragerie, mocheta in dormitoare. Apartamentul se afla chiar la boulevard, statia de RATB se afla la iesirea din scara, metroul la 2 statii distanta.

Detalii imobil apartament 3 camere Berceni Bucuresti

Camere 3
Strada Alexandru Obregia
Suprafata 75 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..