Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere casa 6 camere Cotroceni Bucuresti

310 m2, S+P+1E, an constructie: 1990

1.500 € / luna

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2015

Inchiriere vila Cotroceni, S+P+1E, suprafata de 310mp, 6 camere, 2 grupuri sanitare, curte proprie 210mp, garaj+camera si grup sanitar, centrala proprie, bucatarie utilata, posibilitate de recompartimentare. Pret chirie 1,500 eur, negociabil. 

Detalii imobil casa 6 camere Cotroceni Bucuresti

Camere 6
Strada Cotroceni
Suprafata 310 m2
Structura S+P+1E
Bai 2
Suprafata teren 210 m2
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate renovata
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..