Vanzare apartament 4 camere Rahova Bucuresti

77 m2, 7/8, an constructie: 1985

55.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,500 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este situat in cartierul Rahova, intr-o zona rezidentiala de blocuri cu acces facil la mijloacele de transport in comun: tramvai (linia 32), autobuz (liniile 139, 220, 226, 227). In apropiere se afla Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu, Scoala Gimnaziala nr. 124, Scoala Gimnaziala Ion IC Bratianu, Gradinita nr. 35, precum si numeroase magazine, centre comerciale si unitati bancare. Apartamentul are o compartimentare de tip semidecomandat si este compus din patru camere si dependinte. Imobilul beneficiaza de  tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan si usa de acces din cadru metalic. Incalzirea se realizeaza  prin reteaua locala de termoficare. Finisajele interioare constau in pardoseli din gresie in baie, hol si bucatarie si parchet laminat in camere. Peretii din baie si bucatarie sunt placati cu faianta iar cei din camere dispun de zugraveli lavabile.

Detalii imobil apartament 4 camere Rahova Bucuresti

Camere 4
Strada Buzoieni 5
Suprafata 77 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1985
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..