Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 2 camere Straulesti Bucuresti

100 m2, P, an constructie: 1998

250.000 €

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2015
Rata credit de la 6,807 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand teren 800 mp in cartierul Straulesti cu constructie de 100 mp cu o deschidere de 24m  . Casa se afla pe o strada extrem de linistita, curtea fiind vizavi de padure , intr-o zona de case/ vile. Zona este in plina dezvoltare, avand in vedere ca se lucreaza la urmatoarele statii de metrou pentru magistrala M4. Strada este asfaltata, iluminata, utilitati :cablu tv,telefon,internet ,gaze,lumina,apa si canalizare.
Vecinatati: magazine, gradinita, scoala, RATB, parc, hotel, bar/pub, restaurant,salon/spa,farmacii si la cateva minute de Carrefour Baneasa/Chitila,Ikeea ,Metro,Aeroport ,Strandul Straulesti, Doi cocosi, Buftea,Bucurestii noi,etc.. Contact :0773732411

Detalii imobil casa 2 camere Straulesti Bucuresti

Camere 2
Strada Lonea
Suprafata 100 m2
Structura P
Suprafata teren 800 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1998
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..