Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Titan Bucuresti

63 m2, 5/6, an constructie: 2015

43.900 € (negociabil)

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2015
Rata credit de la 1,197 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct de la dezvoltator - vand trei apartamente duplex, etaj 5 cu LIFT, Bucuresti sector 3 Titan Fizicienilor, Lacramioarei nr.29 : 2 camere SC75mp - SU63mp la 43900 euro, 2 camere SC80mp - SU68mp la 51500 euro si 3 camere SC84mp - SU71mp la 52900 euro, zona Titan Fizicienilor, Lacramioarei, constructie noua 2015, zona linistita, structura de rezistenta din cadre de beton cu zidarie, anvelopat, sarpanta Lindab, termoizolatie cu spuma poliuretanica ignifuga si termosistem de 10 cm, certificat energetic, centrala proprie, contorizat, termopan, scara interioara, lift, langa CAMPUSUL STUDENTESC ARCCA VITAN VILLAGE, toate facilitatile in zona, 9 min de mers la pas pana la statia de metrou N.Grigorescu, TVA 5% inclus in pret, 0% comision. (transport in comun, centre comerciale, scoli, gradinite, licee, piete, metrou (N.Grigorescu 9 min la pas), TVA 5% inclus in pret, 0% comision, liber imediat.
Se incadreaza pentru credit prin programul prima casa, credit ipotecar, etc.

Detalii imobil apartament 2 camere Titan Bucuresti

Pret/m2 696,83 €
Camere 2
Strada Fizicienilor Lacramioarei Vitan Village
Suprafata 63 m2
Etaj 5/6
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 3
Terase, balcoane 1
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..