Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Tineretului Bucuresti

260 m2, P+1E+M, an constructie: 2000

237.500 €

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2015
Rata credit de la 6,467 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

1. Principalele avantaje ale ofertei ( nota: mai multe informatii si explicatii gasiti pe site-ul dedicat proprietatii www.inspectii-imobiliare.ro;  http://www.inspectii-imobiliare.ro/proprietati/?property=vila-p1em-zona-tineretului-timpuri-noi )

- pretul: ieftin in raport cu oferte asemanatoare din zona/ zonele invecinate ; usor negociabil si in concordanta cu nivelul de confort asigurat de proprietate

accesibilitatea si confortul urban: locatia proprietatii permite accesul facil la piete agroalimentare, centre comerciale, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun.

– confortul de locuire asigurat de proprietatepeste mediu/lux, dat prin suprafata camerelor si nivelul finisajelor si al dotarilor, in raport cu categoria din care face parte 

– calitatea vecinatatilorzona constituita de case si vile cu regim de inaltime redus ( maxim P+2 Eaje); densitate de locuire relativ optima  ( numar mic de vecini care locuiesc in cladirile invecinate); zona este curata/ingrijita si deosebit de linistita

– prevederile urbanistice aferente zonei in care se afla proprietateaconform PUG Bucuresti proprietatea se afla in zona L1a, unde sunt permise numai constructii cu regim de inaltime de maxim P+2E+M

– raritatea ofertei:  proprietatea este pozitionata  in zona Tineretului – Timpuri Noi, mai aproape de intersectia cartierelor Vacaresti si  Mihai Bravu,  cu  oferta rara de terenuri libere sau  case/vile ( vechi sau noi)

– forma/configuratia lotului de teren si modul de amplasare a constructiei in cadrul lotului:  lotul este regulat ( dreptunghiular),  cu  raportul deschidere/adancime de aproximativ  1/3,  considerat optim in evaluare/constructii.

data construirii: constructie noua, este edificata in anul 2000,  in  baza autorizatiei de construire/proiectului

– amenajarea curtii/ terenului liber aferent constructiei: prin valorificarea  maxima a potentialului terenului : zona de circulatii si servicii + zona intima amenajata + mica zona verde

Mai multe informatii si explicatii, pe site-ul dedicat: www.inspectii-imobiliare.ro 

http://www.inspectii-imobiliare.ro/proprietati/?property=vila-p1em-zona-tineretului-timpuri-noi

Detalii imobil casa 5 camere Tineretului Bucuresti

Camere 5
Strada Miraslau
Suprafata 260 m2
Structura P+1E+M
Bai 2
Suprafata teren 185 m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2000
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..