Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Theodor Pallady Bucuresti

30 m2, 1/1, an constructie: 1990

160 € / luna (negociabil)
5,33 € / m2

Ultima actualizare: 29 August 2015

Inchiriez Spatiu Birouri Pallady Metrou Nicolae Teclu.Foarte aproape de statia de metrou Nicolae Teclu.Liber.Imobilul(P+1) este compus din 2 birouri de cate 12,5 m2 cu + 5 mp hol de trecere intre ele. -etaj 1 -taxa mentenata 0 (se platesc doar utilatile consumate) -paza si supraveghere video -aer conditionat -locuri de parcare

Detalii imobil

Pret/m2 5,33 € / luna
Incaperi 1
Strada Bulevardul Theodor Pallady
Suprafata 30 m2
Structura 1/1
An constructie 1990

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..