Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Eroii Revolutiei Bucuresti

88 m2, 1/2, an constructie: 2009

72.000 €

Ultima actualizare: 20 August 2015
Rata credit de la 1,981 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament in vila + parte indiviza din curte. Total 110 mp. La doua statii de metrou de piata universitatii. Vila este noua, mobila este noua de top. Echipata complet. Toate utilitatile. Gradinita, scoala, metrou la 1 minut,  Situata la 3 minute de McDonalds Brancoveanu.     Foarte curata, noua chiar. Nu s-a locuit decat ff putin.  Vila are sala de fitness, sauna, bar privat la parter. Curte in fata si in spate, loc de barbecue, loc de parcare, sala de fitness, sauna, salon spa.  Se poate in rate la vanzator. Primul proprietar.  Situata pe strada de vile, linistita, cu familii tinere.  Casa se preteaza la credit prima casa.       

Detalii imobil apartament 3 camere Eroii Revolutiei Bucuresti

Camere 3
Strada Aleea solca nr 3
Suprafata 88 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: teren
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..