Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Damaroaia Bucuresti

113 m2, P+M, an constructie: 1997

169.000 €

Ultima actualizare: 11 August 2015
Rata credit de la 4,602 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Pentru cei care doresc zona rezidentiala retrasa fata de aglomeratia citadina si vecinatate cu zona verde a Bucurestiului, va prezint in exclusivitate, proprietate imobiliara reprezentata de constructie cu destinatie rezidentiala structurata pe P+1 si teren intravilan in proprietate, aflata pe Str. Izbiceni – Zona Damaroaia (Bucurestii Noi), compusa din constructie in suprafata de 115 mp + garaj 30mp + hala metalica 100 mp si teren in proprietate in suprafata totala de 465 mp cu front stradal de 12 m. Finisaje : gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, centrala termica, usi intrare metaice, exterior izolat polistiren si zugravit decorativ, acoperis tigla metalica, curte pavata. Localizare: Proprietatea se afla in zona de nord a Bucurestiului, Cartier Damaroaia, Str. Izbiceni.Accesul este facil iar in mijlocele de transport in comun se gasesc rapid - 5 minute de Metrou Parc Bazilescu sau Jiului. Distante fata de: Piata Presei (parc Herastrau): 2.7 km – 5 min Baneasa Shopping Center: 6 km – 11 min Unirii: 9 km – 19 min 10 minute - scoala, gradinita, parc Descrierea Constructiei si Amplasamentului: Cladire P+1 - an constuctie 1997 Constructie 2 corpuri, 2 intrari, 4 camere, 2 bai, garaj auto 30mp, hala metalica 100mp. Parter: dormitor, hol, living, bucatarie deschisa, baie. Etaj: hol + dormitor cu baie. Garaj: 30 mp Hala metalica: 100mp (se poate demonta) Amplasamentul dispune de racorduri la reteaua de alimentare cu energie electrica, gaze, apa si canalizare. Terenul este imprejmuit cu gard. Terenul suprafata libera de constructie poate fi folosit cu functiuni diferite: locuri de parcare, spatiu de joaca etc… Pretul terenului in zona este in jur de 350 de euro/mp, doar pretul terenului ar fi aprox 165000 euro! Se vinde deoarece se doreste mutarea in zona de sud.

Detalii imobil casa 4 camere Damaroaia Bucuresti

Camere 4
Strada Izbiceni
Suprafata 113 m2
Structura P+M
Bai 2
Suprafata teren 465 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1997
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..