Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament parter si demisol + curte

230 m2, D+P+2E, an constructie: 1940

250.000 € TVA inclus

Ultima actualizare: 30 Iulie 2015

Apartament demisol + apartament parter + 90 mp curte proprie in vila D+P+2E, plus loc parcare, renovate, achizitionate direct de la proprietar, toate utilitatile (gaze, apa, curent electric, cablu, telefon, internet), separate de restul vilei. Centrala proprie, sistem supraveghere video. Ideal pentru spatii birouri, spatii comerciale, dar si pentru locuit. Vila este situata pe Bulevardul Dacia 36 ( Intrarea Dacilor nr. 2), langa Colegiu Economic Virgil Madgearu.

Detalii imobil

Incaperi 7
Strada Intrarea Dacilor, nr. 2
Suprafata 230 m2
Structura D+P+2E
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
An constructie 1940
Structura de rezistenta 2

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..