Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Piata Victoriei Bucuresti

135 m2, P/1, an constructie: 1890

185.000 €

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2015
Rata credit de la 5,085 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere in suprafata utila de 63.60 mp, 3 anexe la demisol in suprafata utila de 22.26mp, garaj pe sol in suprafata utila de 10.92mp plus 137.97mp teren aferent constructiei datata din 1890. Cladirea nu este declarata monument istoric si nu i s-au adus modificari arhitecturale. Doua cai de acces in aparatment.Cadastru si intabulare effectuate.

Detalii imobil apartament 3 camere Piata Victoriei Bucuresti

Camere 3
Strada Gheorghe Manu
Suprafata 135 m2
Etaj P/1
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1890
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..