Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Aparatorii Patriei Bucuresti

67 m2, 2/8, an constructie: 1984

67.000 €

Ultima actualizare: 16 Iulie 2015
Rata credit de la 1,825 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

5 min de metrou Aparatorii Patriei, 3 camere, etaj 2/8, confort I, decomandat, constr. 1984, supr. utila : 67mp., bucatarie, balcon,3 debarale, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de piata, parc, supermarket, unitati sanitare, scoala, gradinita in spatele blocului , biserica. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, usi de interior. Apartamentul este situat pe str. Soldanului, acces in 2 min RATB autobuz, tramvai.

Detalii imobil apartament 3 camere Aparatorii Patriei Bucuresti

Camere 3
Strada Soldanului
Suprafata 67 m2
Etaj 2/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1984
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..