Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere spatiu birouri Cotroceni Bucuresti

500 m2, 1/3, an constructie: 2013

10 € / luna

Ultima actualizare: 15 Iunie 2015

Scoatem spre inchiriere un spatiu de birouri deosebit in Cotroceni, perfect pentru sediu de firma, compus din 4 nivele (P+3) cu suprafata utila de 500mp.
Spatiul a functionat pana acum ca si sediu al mai multor firme de prestigiu si se inchiriaza doar integral!
Finisajele interioare ale cladirii sunt unele deosebite, specifice unui sediu de firma, este mobilata partial pentru birou, la fiecare nivel sunt cate 2 grupuri sanitare utilate complet, bucatarie utilata, geamuri termopan, aer conditionat, lift , curte interioara, terasa, parchet, gresie, faianta, marmura, renovat complet 2013, centala termica proprie, alarma, mobilier de birou etc.
Amplasamentul cladirii este ultracentral, foarte aproape de metrou Eroilor, RATB, Spitalul Municipal, Fac. de Medicina, Palatul Cotroceni, Gradina Botanica.

Cladirea este libera, disponibila imediat!

Detalii imobil

Incaperi 13
Strada Cotroceni
Suprafata 500 m2
Structura 1/3
An constructie 2013

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..