Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Drumul Taberei Bucuresti

57 m2, 10/10, an constructie: 1980

48.900 € (negociabil)

Ultima actualizare: 29 Iunie 2015
Rata credit de la 1,334 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de 2 camere in suprafata utila de 57 mp e oferita spre vanzare la etajul 10 din p+ 10 al unui in bloc construit in anul 1980 in zona Drumul Taberei. Imobilul, este confort 1, decomandat, si dispune de urmatoarele utilitati: curent electric, apa, gaz, cablu tv, canalizare termoficare, calorifere fonta, aer conditionat 12.000BTU, internet, cablu. Tavanul este izolat termic pe interior cu polistiren, terasa blocului are hidroizolatia refacuta si nu este permis accesul pe ea. Bucataria are faianta pe toti peretii. Baia are gresie si faianta. In restul casei pe pardoseala este montat parchet laminat, fara praguri intre camere. In imediata vecinatate se afla cresa Pinochio, gradinita Spiridusii, scoala 205, parcul Moghioros. Locul de parcare este in fata iesirii din scara. Apartamentul este amplasat langa Billa, Auchan si Kaufland si la 10 minute de mers pe jos de piata. Vederea este catre parcul Moghioros si nu este obstructionata de alte cladiri. Apartementul se vinde cu sau fara mobila, dupa cum doreste cumparatorul.

Detalii imobil apartament 2 camere Drumul Taberei Bucuresti

Camere 2
Strada Bozieni
Suprafata 57 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..