Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Pajura Bucuresti

56 m2, P/8, an constructie: 1964

55.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 27 Mai 2015
Rata credit de la 1,513 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere zona Pajura,str.Baiculesti,nr.25,zona linistita.Apartamentul se afla intr-un bloc recent reabilitat termic.Imbunatatiri:apometre,repartitoare, senzor de gaze,balcon.Acces facil la mijloacele de transport in comun care fac legatura atat cu centrul orasului cat si cu cele care merg spre Soseaua Bucuresti-Ploiesti.Rog seriozitate maxima.

Detalii imobil apartament 2 camere Pajura Bucuresti

Camere 2
Strada Baiculesti
Suprafata 56 m2
Etaj P/8
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1964
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..