Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Titan Bucuresti

63 m2, p/4, an constructie: 1967

64.000 €

Ultima actualizare: 11 Mai 2015
Rata credit de la 1,743 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

-An constructie: 1967-Etaj: Parter / 4-Compartimentare: decomandat + 3 debarale + camara + balcon inchis cu geam termopan + 3 camere decomandate.
-Descriere camere:Toate camerele sunt dotate cu geam termopan, parchet natur din stejar.In baie, bucutarie si in holul de intrare podeaua este din mozaic bine ingrijit.
-Confort:Nivel de confort: Confort 1 sporit, reabilitat termic, apartament dotat cu apometre si repartitoare, cu incalzire din sistemul centralizat.
-Apartamentul se vinde nemobilat.
-Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric, Acces la internet prin fibra optica.
-Dotari: Geamuri de tip termopan, balcon inchis, usa intrare metalica.
-Facilitati:- Apartament situat la 20m de statia de RATB(253, 330, 335)- Apartament situat la 350m de statia de metrou TITAN si de parcul Al. Ioan Cuza(I.O.R).- Distanta de ~100m pana la hypermarket Lidl si ~250m  pana la hypermaket Mega Image.- Distanta de ~1.2 KM pana la hypermaket Auchan/Media Galaxy.- Apartamentul este situat la ~25m de gradinita si ~35m de Scoala Generala NR. 196.- Zona linistita, cu multe spatii verzi, vedere superba din balcon catre spatiul de joaca amenajat situat la 20m.
 

Detalii imobil apartament 3 camere Titan Bucuresti

Camere 3
Strada Liviu Rebreanu
Suprafata 63 m2
Etaj p/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1967
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..