Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Pantelimon Bucuresti

65 m2, 10/10, an constructie: 1975

49.000 €

Ultima actualizare: 8 Mai 2015
Rata credit de la 1,337 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament cu 3 camere, confort 1 decomandat, cu o suprafata de 65 mp, etaj 10/10. Apartamentul are cadastru si intabularea facute, dispune de gresie si faianta pe hol si in bucatarie, geamuri termopan la bucatarie, baie si balcon, un grup sanitar, apometre si repartitoare. Balconul se intinde pe toata lungimea apartamentului, iesirea fiind prin sufragerie, si este situat pe spatele blocului, departe de zgomotul si praful de la sosea. 
Blocul este situat pe Sos. Pantelimon, este reabilitat termic iar anul de constructie este 1975.
In scara blocului sunt camere de supraveghere, liftul este nou.
In spatele blocului se afla gradinita, iar la circa 100 de m exista scoala generala si liceu. 
Tot in spatele blocului se afla parcul Dobroiesti, in apropiere existand inca 3 parcuri. 
Vis-a-vis este spitalul Sf. Pantelimon.
Zona dispune si de hiperrmarketuri: Cora, Penny Market, Kaufland si, in viitorul apropiat, de un mall.
Ca mijloace de transport in comun, exista 104,655,614,243, iar la 10-12 minute de mers pe jos (sau 2 statii RATB) se afla si metrou (tot langa metrou se gaseste si Lidl).


Detalii imobil apartament 3 camere Pantelimon Bucuresti

Camere 3
Strada Pantelimon
Suprafata 65 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..