Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Timpuri Noi Bucuresti

75 m2, P+6, an constructie: 2008

800 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 20 Mai 2015

Spatiu in imobil nou, an constructie 2008. La 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Timpuri Noi. Este situat la parterul blocului, cu intrare separata. Potrivit pentru birouri de avocati, notariale, executori judecatoresti, agentii de turism, etc.


Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Morilor 23
Suprafata 75 m2
Structura P+6
Grupuri sanitare 1
An constructie 2008

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..