Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Timpuri Noi Bucuresti

75 m2, P+6, an constructie: 2008

90.000 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 20 Martie 2017

Situat in imobil nou construit in 2008, la parter, cu intrare pe la strada. Imobilul are granit pe casa scarii si in lobby, interfon, si camere video.
Spatiul este potrivit pentru saloane de coafura, birouri de avocatura, notariale, executori judecatoresti sau agentii de turim, etc.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Morilor
Suprafata 75 m2
Structura P+6
Grupuri sanitare 1
Servicii supraveghere video
An constructie 2008
Facilitati/dotari apa, climatizare, curent, gaz, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..