Vanzare apartament 3 camere Piata Sudului Bucuresti

70 m2, 7/8, an constructie: 1980

60.000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,634 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând apartament de 3 camere, 70 mp, confort I, semidecomandat, în zona Piața Sudului, pe Șos. Olteniței. Necesită zugrăvit; are parchet, termopane peste tot, faianță în baie și bucătărie, încălzire de la stat, izolat termic pe interior. Există și o toaletă de serviciu cu racordare pentru mașina de spălat, trei debarale pentru depozitare, balconul logie are rafturi pentru depozitare, aer condiționat doar în sufragerie. Este la 3 minute de mers pe jos de metrou Piața Sudului, piață, Sun Plaza. Agențiile imobiliare să mă contacteze doar dacă nu plătesc comision.

Detalii imobil apartament 3 camere Piata Sudului Bucuresti

Camere 3
Strada Sos. Oltenitei
Suprafata 70 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 3
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..