Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Oltenitei Bucuresti

69 m2, 8/9, an constructie: 1986

65.000 €

Ultima actualizare: 6 Mai 2015
Rata credit de la 1,773 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, spatios, decomandat pe Soseaua Oltenitei 107 in imediata apropiere Sun Plaza si Piata Sudului. In fata blocului statie tramvai si RATB, la 3 min de mers pe jos Metrou Piata Sudului.Zona cu verdeata, vederea spre Delta Vacaresti. Imbunatatiri: termopan, gresie, faianta, usa metalica, contorizare, panou electric nou.Accept credit Prima Casa -> eliberarea apartamentului se poate realiza numai dupa 15 Noiembrie 2015

Detalii imobil apartament 3 camere Oltenitei Bucuresti

Camere 3
Strada Soseaua Oltenitei 107
Suprafata 69 m2
Etaj 8/9
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..