Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Nicolae Grigorescu Bucuresti

47 m2, 6/8, an constructie: 1973

45.000 €

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2015
Rata credit de la 1,228 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand/Schimb Apartament 2 camere,47mp2 utili,confort 2 sporit,an constructie 1973,zona metrou Nicolae Grigorescu,cartier Salajan.In fata blocului sunt:statii de metrou, tramvai,masini RATB,taxi,maxi-taxi Auchan,Mega Image,Stomatologie,Cabinet Veterinar,Notariat,Kodak,Restaurante,Magazin Non-Stop vis-a-vis,Supermarketuri Auchan,Lidl si Piata la distanta mica de bloc,Institutii de invatamant ( Scoala, Liceu, Gradinita-peste drum ), Biserica, Banci si puncte de interes social.Dotarile apartamentului sunt spre confort 1 iar modalitatea de plata va fi doar cash fara rate.Mai multe detalii la numarul de telefon : 0734376566

Detalii imobil apartament 2 camere Nicolae Grigorescu Bucuresti

Camere 2
Strada Camil Ressu
Suprafata 47 m2
Etaj 6/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1973
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: casa / vila
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..