Vanzare apartament 3 camere Dristor Bucuresti

68 m2, 3/8, an constructie: 1986

73.000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,991 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament de 3 camere in zona Dristor - Baba Novac, str. Aurel Botea, etaj 3, confort 1 decomandat cu suprafata utila de 64,04 mp si suprafata totala de 67,78 mp. Apartamentul are 2 grupuri sanitare, cel mare avand fereastra de aerisire. Imobilul este construit in anul 1986, nu are imbunatatiri si necesita renovare. Blocul se afla pe lista de anvelopare a primariei.Este situat foarte aproape de toate mijloacele de transport in comun :

Statie autobuze/troleibuze/tramvaie - 200m ; Metrou Dristor 2 - 450 m. Cea mai apropiata scoala este la 360 m. In imediata apropiere a blocului se afla un parculet.  Super-market Billa - 60m. Bucuresti Mall - 500 m.

Toate actele sunt pregatite pentru vanzare (cadastru, intabulare, certificat energetic).

Exclus agentii imobiliare si intermediari.

Detalii imobil apartament 3 camere Dristor Bucuresti

Camere 3
Strada Aurel Botea
Suprafata 68 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 3
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..