Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Brancoveanu Bucuresti

52 m2, 9/10, an constructie: 1982

43.500 €

Ultima actualizare: 24 Aprilie 2015
Rata credit de la 1,187 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Berceni izvorul rece, zona brancoveanu , suprafata 51 mp, cf1  sdec,etaj 9/10 , an 1982.gresie ,faianta ,parchet ,termopan,usa metalica,aer conditionat ,nemobilat (bucatarie bonus) , liber,foarte aproape de mijloace de transport, magazine, scoli.

Detalii imobil apartament 2 camere Brancoveanu Bucuresti

Camere 2
Strada Izvorul Rece
Suprafata 52 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..