Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Pache Protopopescu Bucuresti

120 m2, D+P+2E+M, an constructie: 2009

1.100 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2015

Spatiul se afla la parterul imobilului, open space cu doua grupuri sanitare.Pretul include mentenanta mai putin enegia electrica.Posibilitate spatiu depozitare (arhiva), zona  linistita-strada cu sens unic.Foarte aproape de statia de metrou Iancului,Ratb.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Fluierului
Suprafata 120 m2
Structura D+P+2E+M
Grupuri sanitare 2
An constructie 2009

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..