Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Banu Manta Bucuresti

90 m2, bca, an constructie: 2004

670 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2015

Inchiriez hala 90 mp, moderna, centrala termica, aer conditionat, curent trifazic, gresie, faianta, linoleum de trafic, tavan casetat, grup sanitar spatios cu dus,
curte pavata posibilitati parcare, ideal punct de distributie, birouri si depozitare, mica productie,  etc. Zona Banu Manta, Pasaj Basarab, Grivita, Pod Grant.

Detalii imobil

Incaperi 3
Strada Lugoj Sector 1
Suprafata 90 m2
Structura bca
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 1
An constructie 2004

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..