Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Grozavesti Bucuresti

500 m2, P+4, an constructie: 2011

4.000 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 9 Aprilie 2015

PROPRIETAR, AYASH BUSSINES CENTER , complex de afaceri format din 5 cladiri, ofera spatii pentru birouri, firme de publicitate, contabilitate, birouri notariale, de avocatura, call center, centre medicale, farmaceutice, firme de paza, alarme, afaceri si consultant, IT, spatii depozitare etc. , compartimentate si open space destinate inchirierii, avand suprafete de 200, 350, 500 mp. Pretul este cuprins intre 8- 10 euro/ mp. +TVA, la care se adauga 2 euro/ mp + TVA cheltuieli de mentenanta. Acces stradal. Constructie noua, conform standardelor Europene.
Facilitati: lifturi moderne, centrala proprie, apa, instalatie electrica si termica, post trafo, internet, telefon, aer conditionat, termopan, paza 24h, parcare. 
Situarea in dreptul nodului de legatura constituit in jurul Pasajului Basarab ii confera Centrului de afaceri Ayash Business Center o pozitie privilegiata atat din punctul de vedere al accesibilitatii auto cat si al mijloacelor de transport in comun (metrou, tramvai, autobuz). Astfel , pozitionarea in apropierea Primariei Capitalei, la 3 minute de Piata Victoriei , la 10 minute de Universitate si la 10- 15 minute de zona rezidentiala Baneasa face din Ayash Business Center un reper usor de identificat si accesibil clientilor oricarei companii . 
Preturi accesibile pentru firmele mari si mijlocii. 
Pentru mai multe detalii si vizionari contactati- ne: 
Tel: 0742. 564. 850 
e- mail: ayash_ center@yahoo. com

Detalii imobil

Incaperi 4
Strada Blvd Vasile Milea
Suprafata 500 m2
Structura P+4
An constructie 2011

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..