Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Banu Manta Bucuresti

120 m2, 1/1, an constructie: 1950

110.000 €

Ultima actualizare: 9 Aprilie 2015
Rata credit de la 2,995 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De Vanzare ! Apartament in Vila Interbelica , 120 mp , sector 1, Bucuresti , Renovat in 2014 , totul nou , camere inalte 4m, usi de sticla automate ( electrice ) , Tv in baie , Luminatoare in acoperis , grinzi originale din lemn masiv , curte, panouri solare si fotovoltaice , arhitectura si design deosebit !

Detalii imobil apartament 3 camere Banu Manta Bucuresti

Camere 3
Strada ion stefan
Suprafata 120 m2
Etaj 1/1
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1950
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Brasov
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..