Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Calea Calarasilor Bucuresti

100 m2, P+1+M, an constructie: 2014

750 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2015

Mansarda constructie noua 2014 design modern, P+1+M, situata in zona vile.Dispune de un open space de 75mp, 2 bai (baie mare si wc de serviciu), bucatarie mobilata utilata totul nou, foarte luminos, intrare separata. Cladirea si mansarda sunt izolate termic, centrala proprie, contorizare separata (apa, gaz, curent), foarte economic dpdv costuri intretinere.
1 luna avans, 1 luna garantie, cu contract inregistrat la ANAF.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Orzari
Suprafata 100 m2
Structura P+1+M
Grupuri sanitare 2
Parcare fara
An constructie 2014

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..