Vanzare apartament 3 camere Titan Bucuresti

62 m2, 2/4, an constructie: 1961

60.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,649 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar vind apartament 3 cmere semidecomandate etaj 2 / 4 zona Titan-Gloria la numai 2 minute de parcul, IOR (alexandru ioan Cuza ) Apartamentul este bine intretinut ,ca inbunatatiri ,usa metalica, termopane ,balcon inchis ,vedere nord (2 camere) vedere nord 1 camera .Zona foarte linistita ,bloc inconjurat de un generos spatiu verde . Facilitati ale zonei :parc,magazine,scoli,gradinite,misloace de tranport in comun (troleibuzele 70 si 79) motrou la 4-5 minute de mers lejer . De facut succesiunea si cadastru .60500 eur  !

Detalii imobil apartament 3 camere Titan Bucuresti

Camere 3
Strada Sebe Nicolae
Suprafata 62 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1961
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..