Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vasile Lascar Building

143 m2, P+7, an constructie: 1995

1.200 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 15 Mai 2015

Proprietar inchiriez pentru birouri duplex de 143 mp cu 2 balcoane, 5 camere, cladire 1995 cu paza non-stop, supraveghere video in cladirea de birouri din Vasile Lascar 42-44 - intersectia cu Strada Batistei, vizavi de UTI Business Center, etajele 4 + 5. 

Apartamentul este complet renovat, alarma Paradox, usa metalica, 6 aparate aer conditionat , parchet si mocheta noi, complet contorizat: apometre, repartitoare, neoane, becuri economice, termopane cu cadre de aluminiu. 
Etaj 5: open space: 43 mp, bucatarie: 13 mp - se poate transforma in inca un birou sau folosi pentru server, baie, balcon, un mic dressing

Etaj 4: 4 birouri separate, 2 bai, 1 balcon, 1 spatiu depozitare

Cablare existenta pentru reteaua de computere, camera de server existenta de asemenea. 


Cladirea adaposteste in proportie de 90% doar birouri, spatiu comercial la parter, are 2 lifturi, paza non stop.Pret: 9 euro/ mp


Pretul este negociabil, blocul este impecabil, la fel si spatiul de inchiriat, 6 minute mers pe jos de metrou Universitate, 1-3 minute tramvaie, troleibuze, autobuze, in jur sunt multe magazine tip Mega Image si centre pentru servirea meselor. 

Detalii imobil

Incaperi 5
Strada Vasile Lascar 42-44
Suprafata 143 m2
Structura P+7
Grupuri sanitare 3
Parcare fara
Numar sali de meeting 1
Numar terase 2
Servicii administrare, paza, supraveghere video
An constructie 1995
Clasa birouri A
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, climatizare, contor caldura, contor gaz, curent, curent trifazic, gaz, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..