Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 4 camere 1 Decembrie 1918 Bucuresti

80 m2, 1/4, an constructie: 1968

73.000 €

Ultima actualizare: 18 Martie 2015
Rata credit de la 1,991 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 4 camere decomandat, confort 1, Titan Sectia 13 (aleea Ciucea in spatele pietei), etaj 1/4, 2 bai, gresie, faianta, parchet, termopan, balcon logie inchis, nemobilat.Acces metrou, piata, scoala, gradinita, centru comercial. Instalatii electrice si sanitare noi. Pret: 73000 Euro, platibil in lei. Accept credit. Contact: 0745.637.335.

Detalii imobil apartament 4 camere 1 Decembrie 1918 Bucuresti

Camere 4
Strada Aleea Ciucea
Suprafata 80 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1968
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..