Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Berceni Bucuresti

42 m2, 2/5

300 € / luna

Ultima actualizare: 17 Martie 2015

Locatie: Bd Metalurgiei, nr 57- 59, sect 4, Berceni Bloc: parter inferior=demisol+P+5ET+POD (LIFT)Zona Grand Arena Mall Disponibilitate: et 2, suprafata 42 mp utili RATB in fata blocului, metrou Aparatorii Patriei, bloc racordat la GDF, ENEL, APA NOVA Disponibilitate imediata, compartimentare moderna si practica, oferind accesul imediat la orice mijloc de trasport pentru deplasare in orice loc al orasului Finisaje de lux: termopane Salamander, gresie si faianta portelanata import Italia, centrala Immergas 24 kw, usi Pinum, corpuri sanitare Italia. Apartamentul nu a mai fost locuit niciodata, absolut toata mobila, electronicele si electrocasnicele fiind noi.

Detalii imobil apartament 2 camere Berceni Bucuresti

Garantie 300 €
Camere 2
Strada Metalurgiei
Suprafata 42 m2
Etaj 2/5
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..