Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Panduri Bucuresti

65 m2, P+2, an constructie: 1980

420 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 16 Martie 2015

Panduri, in vila, apartament 3 camere decomandate, parter, renovat, intrare separata, gresie faianta, parchet, bucatarie utilata, nemobilat, pentru birouri, firma. Pret: 420 Euro lunar, usor negociabil. Telefon: Catalina Stanica:0745342494 Fam. Luca: 0214106886 0723963916

Detalii imobil

Incaperi 3
Strada severeanu
Suprafata 65 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 3
An constructie 1980

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..