Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Parcul Carol Bucuresti

93 m2, 1/5, an constructie: 2009

990 € / luna

Ultima actualizare: 13 Martie 2015

Unirii la 5 min de metrou, Bld. Marasesti, vis a vis Parcul Carol, Spatiu birouri parter premium clasa A in ansamblul rezidential Carol Park Residence, open space, aer conditionat, tamplarie aluminiu, mocheta, grup sanitar, contorizare separata, paza si monit 24h, parcare. Ideal : Consultanta, Medical, Avocatura, Magazin Online etc.

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Bld Marasesti Nr 2B
Suprafata 93 m2
Structura 1/5
An constructie 2009

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..