Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birouri open space

173 m2, S+P+5E, an constructie: 2009

7,23 € / m2 / luna (negociabil)
1.250 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 17 Iunie 2015

Cladire de birouri clasa A, zona Grozavesti-Regie. Suprafata inchiriabila:173 mp, utili Spatiul de birouri este de tip open space si situat la etajul 5 al cladirii de birouri. Sunt puse la dispozitie o terasa, grupuri sanitare si lift. Zona in care este plasata cladirea de birouri, are parcari libere, acces rapid la metroul (statia Grozavesti), tramvai sau autobuz. Disponibiliatea pentru acest spatiu incepe din data de 15.03.2015. Chirie /mp/ luna : 7.22 EUR/mp(total: 1250 EUR/luna fara TVA) + alte cheltuieli (utilitati).

Detalii imobil

Pret/m2 7,23 € / luna
Incaperi 1
Strada Ghercu Constantin
Suprafata 173 m2
Structura S+P+5E
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
An constructie 2009

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..