Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Soseaua Nordului Bucuresti

72 m2, p/6, an constructie: 2004

107.000 €

Ultima actualizare: 6 Martie 2015
Rata credit de la 2,944 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

VA PROPUNEM UN APARTAMENT FOARTE FRUMOS,LA CATEVA MINUTE DE PARCUL HERASTRAU,CONFORT 1 OPEN SPACE,71MP,LA PARTER/4,CONSTRUCTIE DIN 2006 ,PAZA 24/24,FINISAT COMPLET,MOBILAT UTILAT MODERN,ACTE LA ZI,POZITIE EEXCELENTA,IDEAL INVESTITIE,MERITA VAZUT!!!

Detalii imobil apartament 2 camere Soseaua Nordului Bucuresti

Camere 2
Strada Daniel Danielopolu
Suprafata 72 m2
Etaj p/6
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2004
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

APARTAMENTUL SE AFLA IN SPATELE SATULUI FRANCEZ,IN CEA MAI EXCLUSIVISTA ZONA DIN BUCURESTI,APROAPE DE MIJLOACELE DE TRANSPORT,CENTR COMERCIALE ETC.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..