Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Clinica Medicala

270 m2, p+2, an constructie: 2008

2.500 € / luna (negociabil)
9,26 € / m2

Ultima actualizare: 3 Martie 2015

Clinica medicala complet echipata toate avizele medicale aprobate de la ministerul sanatatii pentru desfasurarea activitatilor medicale .
Cu un total de 7 cabinete +sala de recoltare ,sala de sterilizare plus cabinet de magnetoterapie ,se inchirieaza toata sau per cabinet 400e + cabinetul de obstretica ginecologie 800e . Mai multe detatii la telefon .

Detalii imobil

Pret/m2 9,26 € / luna
Incaperi 8
Strada Antiaeriana 9
Suprafata 270 m2
Structura p+2
Grupuri sanitare 3
An constructie 2008

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..