Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Basarabia Bucuresti

75 m2, 9/10, an constructie: 1986

74.500 € (negociabil)

Ultima actualizare: 27 Februarie 2015
Rata credit de la 2,032 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere situat in apropierea Stadionului National, decomandat, recent renovat, priveliste superba, 2 balcoane, 2 bai, debara, suprafata totala 75 mp. toate utilitatile


Detalii imobil apartament 3 camere Basarabia Bucuresti

Camere 3
Strada Basarabia
Suprafata 75 m2
Etaj 9/10
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Vecinatate Parcul National, Spitalul Judetean Ilfov, Kaufland, Mall Electroaparataj, Scoala Generala nr. 14, Liceu Dimitrie Leonida

Acces la RATB 14, 36, 40, 46, 56, 101, 102, 335, 656, N109, Metrou Piata Muncii

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..