Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Universitate Bucuresti

60 m2, 3/4

470 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 24 Februarie 2015

Inchiriere apartament 2 camere, UNIVERSITATE, apropiere Centru Vechi , mobilat si utilat , masina de spalt vase , centrala termica , frigider ,aragaz, masina de spalat rufe , Ac , granit, faianta totul nou , format din 1 dormitor, living , bucatarie , debara, tamplarie PVC cu geam termopan , suprafata utila 60 mp, etaj 3 din 4 , cladire reprezentativa cu arhitectura deosebita,fara risc seismic Apartamentul proastat renovat, cu podele acoperite parchet clasic in stare deosebita, ferestre si usi de interior din lemn , centrala termica . Pret 470 Euro.

Detalii imobil apartament 2 camere Universitate Bucuresti

Plata in avans 1 luna
Garantie 1 €
Camere 2
Strada Ivo Andric
Suprafata 60 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..