Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 4 camere Iuliu Maniu Bucuresti

76 m2, 2/4, an constructie: 1982

84.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 25 Februarie 2015
Rata credit de la 2,288 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul a fost reabilitat termic in anul 2012, geamuri termopan, gresie si faianta, parchet in doua camere dintre cele patru. 

Detalii imobil apartament 4 camere Iuliu Maniu Bucuresti

Pret/m2 1.105,26 €
Camere 4
Strada Iuliu Maniu nr. 13
Suprafata 76 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1982
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Blocul a fost construit pentru ofiterii MApN, inainte de Revolutie si este amplasat langa Liceul Tudor Vladimirescu, in spatele unor blocuri turn, astfel incat este ferit de zgomotul stradal, dispunand de o parcare de 40-50 locuri, spatii verzi si loc de joaca pentru copii;Este la 5 minute de statia de metrou Lujerului, si magazinul Cora Lujerului, la 10 minute de statia de metrou Politehnica, vis-a-vis de magazinul Lidl. Statia RATB din fata blocului asigura legaturi directe cu centrul - 30 min, si Gara de Nord - 20 min.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..