Vanzare apartament 2 camere Titan Bucuresti

50 m2, 1/4, an constructie: 2015

42.900 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,169 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct dezvoltator ,comision 0%

Imobilul este  P+4+Pod , se afla acum in constructie termenul de finalizare este 01.06.2015.

Apartamentele din cadrul complexului vin complet finisate si dotate cu cele mai bune echipamente:central termica proprie, parchet de import de 8mm de cea mai buna calitate, gresie , faianta , usi de interior armonizate cromatic cu parchetul, obiecte sanitare, tamplarie din pvc cu geam termopan culoare wenge , prize si intrerupatoare,comutatoare  marca Gewiss , toate foarte bine executate si atent montate. Ca viitor puteti beneficia de posibilitatea de personalizare a spatiului interior prin alegerea dintr-o gama variata de modele  a gresiei, faiantei , parchetului, usilor de interior .Pentru vizionarea constructiei , pentru discutarea amanuntelor legate de modalitatile de achizitionare si personalizarea apartamentului , va asteptam la biroul nostru de vanzari din Str. Gura Siriului nr. 51 . 

Detalii imobil apartament 2 camere Titan Bucuresti

Pret/m2 858,00 €
Camere 2
Strada Jean Steriadi
Suprafata 50 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

este  amplasat intr-o zona care ofera confortul unei zone linistite, departe de aglomeratia arterelor principale ale orasului, avand toate utilitatile necesare unei  locuinte moderne . Este situat in partea de est  a  Bucurestiului   in apropierea  unor mari  centre comerciale (Auchan, Billa, Mega Image, Real, Metro, Obi, Decathlon, Piata Trapezului) si are legaturi multiple cu toate zonele orasului  prin metrou(statia 1Decembrie), tramvai ( liniile 19,27,40),autobuz ( liniile 311,101). 

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..