Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Metalurgiei Bucuresti

40 m2, parter inferior/4, an constructie: 2014

26.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2015
Rata credit de la 708 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Particular, vand apartament 2 camere in zona GRAND ARENA. Locuinta este decomandata, se afla la parter inferior din 4 etaje intr-un bloc construit pe cadre de beton si compartimentat la exterior cu caramida porotherm de 25cm si la interior cu caramida porotherm de 12cm.
Apartamentul se vinde finisat cu gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, usi celulare la interior , usa antiefractie, centrala proprie, calorifere otel.
Loc de parcare gratuit!!!
Pret 26000€
Exclus agentii imobiliare!

Detalii imobil apartament 2 camere Metalurgiei Bucuresti

Pret/m2 650,00 €
Camere 2
Strada Drumul binelui
Suprafata 40 m2
Etaj parter inferior/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..