Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament Balta Alba Bucuresti

45 m2, Parter/9

280 € / luna

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2015

Particular, inchiriez garsoniera spatioasa, decomandata cu hol locuibil, confort 1sp, mobilata elegant, utilata complet, TV, frigider, cuptor microunde, aragaz, masina de spalat si alte aparate casnice.
Garsoniera se inchiriaza pentru prima oara, este nou renovata, modern, cu gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica, bloc reabilitat termic, parter din 9, cu balcon construit nou securizat cu grilaj.

Detalii imobil apartament Balta Alba Bucuresti

Plata in avans 1 luna
Garantie 280 €
Camere 1
Strada Constantin Brancusi
Suprafata 45 m2
Etaj Parter/9
Bai 1
Terase si balcoane 1
Langa metrou DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
An renovare 2014
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Amplasament f.bun, bloc stradal vis-a-vis de intrarea in Parcul Alexandru Ion Cuza (fost IOR) pe Str. C-tin Brancusi, zona verde superba, apropiere de Statia Metrou Titan (350m).
In vecinatate, Complexul Gloria, Mega Image, Potcoava, P-ta Minis la doua statii, Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) cu Terase si Gradini de vara, Piste biciclisti, Strandul Cara in apropiere si f. multa verdeata pentru plimbari de relaxare.
Numai persoane serioase, responsabile, numai pentru locuit, fara activitati comerciale gen web hosting sau altele.
Se plateste chiria pe o luna + o luna in avans, intretinerea si utilitatile lunare.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..