Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere 1 Decembrie 1918 Bucuresti

54 m2, 11/11, an constructie: 2009

400 € / luna

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2014

Ofer spre inchiriere apartamentt 2 camere, Titan, Ansamblul rezidential rasarit de Soare, bloc construit in anul 2009, et.11/11, suprafata utila 54 mp, mobilat modern, complet utilat, gresie, faianta, parchet, termopane, aragaz, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aer conditionat (2), 1 terasa, loc de parcare subteran, acces rapid la mijloacele de transport in comun. Ansamblul beneficiaza de paza.

Detalii imobil apartament 2 camere 1 Decembrie 1918 Bucuresti

Camere 2
Strada Liviu Rebreanu
Suprafata 54 m2
Etaj 11/11
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Vecinatati Auchan Titan

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..